ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Од самото основање, БИТЕМ ја воспостави својата репутација во градежната индустрија со својот квалитет, вредност и конкурентност на пазарот. Нашето искуство опфаќа широк опсег на проекти од различен вид и различна големина. БИТЕМ обезбедува градежни услуги за општински, државни како и за приватни клиенти. Наша цел и мисија е преку целосна посветеност да ги задоволиме потребите на нашите клиенти, навремено и квалитетно.

ПОВЕЌЕ

ПАТИШТА

Изградба и рехабилитација на патишта.

УРЕДУВАЊЕ

Земјани работи и уредување на површини.

ПРОЕКТИРАЊЕ

Проектирање од различни области.

МЕХАНИЗАЦИЈА

Механизација и транспортни услуги.

ПОРТФОЛИО

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

НОВОСТИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ